Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
wedlug mnie baba powinna a nawet jest od tego ze ma sluchac
ja sie kieruje ta zasada, z myslenia bab nic madrego nigdy nie wynika, jest to myslenie krotkowzroczne , nielogiczne , tylko tu i teraz a co bedzie dalej to nie wie , najwyzej sie rozplacze a konsekwencje bedzie ponosic chlop

nie mowie ze kazda taka jest, ale 90% napewno , posprzatac ugotowac isc do roboty-ok
ale w podejmowaniu powazniejszych decyzji to nie polecam brac pod uwage zdania kobiety,wrecz zalecam sluchanie tzn udawanie ze sie slucha i udawanie ze sie bierze pod uwage jej zdanie a robic swoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
JanuszRybak napisał:
wedlug mnie baba powinna a nawet jest od tego ze ma sluchac
ja sie kieruje ta zasada, z myslenia bab nic madrego nigdy nie wynika, jest to myslenie krotkowzroczne , nielogiczne , tylko tu i teraz a co bedzie dalej to nie wie , najwyzej sie rozplacze a konsekwencje bedzie ponosic chlop

nie mowie ze kazda taka jest, ale 90% napewno , posprzatac ugotowac isc do roboty-ok
ale w podejmowaniu powazniejszych decyzji to nie polecam brac pod uwage zdania kobiety,wrecz zalecam sluchanie tzn udawanie ze sie slucha i udawanie ze sie bierze pod uwage jej zdanie a robic swoje

Janusz czy chuj wie jak ci tam...za slaby jestes na prowokacje. Piszesz jak klasyczny baran. Jeszcze nie wrzuciles skanu do jednego glupiego tematu a juz zaczynasz w drugim. Nie widzisz, ze cie do dyskredytuje jako osobe wiarygodna?
Wiem, ze temat nosny, ale ty jednak troche za prymitywny do konspiracji.

Idz juz kurwa lepiej do sniegu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
jutro wstawie , poluzuj zwieracze
a od roboty przy sniegu to mamy maszyny u mnie w miescie
nie wiem jak tam u was jest we wsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
JanuszRybak napisał:
jutro wstawie , poluzuj zwieracze
a od roboty przy sniegu to mamy maszyny u mnie w miescie
nie wiem jak tam u was jest we wsi

U mnie we wsi jest wioskowy glupek, nomen omen rowniez Janusz. Czy jest rybakiem nie wiem, ale zapewne jest.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
BaRyBa
(BaRyBa)
Wiking
Jak sie baby nie bije to jej watroba gnije
A o seperacji to wystarczy wejsc na strone komuny i wszystko jest opisane w odpowiednich zakladkach bec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
janusz to szlachetne imie wiec sie nie czepiaj
nie jeden chcialby tak miec na imie, nie to co andrzej , jak by mnie tak nazwali to bym nie zniosl tego bo kazdy andrzej ma wasa a kazdy janusz ma duzy nos ,takie sa stereotypy
jutro wstawie skan a zdania o babach nie zmienie, bic nie bije ale krotko trzymam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
kobietkanr1 napisał:
Mozna sie domyslec, ze Matko-Zona Polka o mentalnosci inkubatorowo-bmwowej napotkala ambitna szanse zyciowa w postaci Ahmeda ben Kebabi wlasciciela straganu w poludniowym Drammen i postanowila dac kopa dotychczasowemu Januszowi zdychajacemu od nadgodzin na rusztowaniu. Szczescie Jej, po norweskim expresso-rozwodzie, potrwa do nastepnej cycato-blondi klientki Ahmeda. Dziecina zaopiekuje sie chetny jak zwykle w takich razach norweski pan o nazwisku Barne Vernet.
Łałłłł....jak ty i twój kolega telepatycznie potraficie odczytać czyjąś historię , bez kart, bez kuli i czarnego kota . Nie marnujcie swojego daru , po co wam łazić po rusztowaniach i pocić się w nadgodzinach , strzelcie ogłoszenie na MN ...ja ,, szaman,, prawdę ci powiem , kariera gwarantowana ..hehe. Widzę że następny biedaczek który bogu ducha winny , on dawał z siebie wszystko ...czyli pracował za granicą , a on ,, gwiazda,, w dupie jej się poprzewracało z nadmiaru kasy ...czego ona jeszcze chciała ....znając życie pewnie tylko jednego ,, miłości i uszanowania ,, albo tak kiepski byłeś w sypialni ..hehe też to może być powodem do rozejścia , a teraz biedaczku przesiadujesz całe dnie na MN i zachowujesz się jak ,,wyposzczony pies ,, aby sobie i jej udowodnić jaki to z ciebie maczo ...żenada .
I odpowiem tylko na twoje proroctwo w dwóch zdaniach , dla jasności ...kiepski z ciebie wróżbita . Ani żaden pan multikulturowy ani żaden nork , nie zastąpi miejsca ojca mojej córki , moje dziecko ma już ojca i zawsze nim będzie dla niej . A i ja jakoś nie jestem zainteresowana zbytnio na podboje zdesperowanych panów i uwierz mi na słowo radzę sobie z tym doskonale pod każdym kątem ...jeśli to masz na myśli . Punktem priorytetowym w moim życiu jest tylko i wyłącznie moje dziecko , dla jej dobra i jej szczęścia zrobię wszystko ...ona to wie i wiesz co mój mąż też to wie .... Nie sprawdził się jako mąż ale sprawdził się jako ojciec i to nie ja ani nie on bierzemy rozwód z dzieckiem , tylko ja i on ...chcemy się rozejść a nasze dziecko ma na tym jak najmniej ucierpieć i wydaje nam się że tak jest . Zawsze oboje jesteśmy przy niej , żeby wiedziała że ma ojca i matkę którzy ją kochają nad życie i nic i nikt tego nie zmieni .
A i jeszcze jedno jeśli ty mi życzysz gości z BV , to ja tobie z podwójną siłą na twoje dzieci ....takich rzeczy największemu wrogowi się nie życzy , bo współczuję wszystkim rodzicom z całego serca i nie wyobrażam sobie co oni przeszli , pewnie można ten ból porównać do wyrwanego serca ,, żywcem ,, ale widać jaki oschły z ciebie typek i nie dziwię się że nikt z tobą nie chce być ...na dobre ani na złe[/quote
-----------
Gdy czytam te standardowe wydaliny w ramach manifest destiny o tym, ze dobro dxiecka jest dla Ciebie ponad wsxystko, a zly maz... jest jednak wspanialym ojcem i... zostaniecie Rodzina to mam do wyboru: blysnac swa erudycja, intelektem, kultura i wiedza lub odpowiedziec na Twe zhormoniale idiotyzmy "Bogusiem Linda" :
Kobieto - pierdolisz. Sie. Na boku, zdradzajac Meza i Ojca swego dziecka. Krzywda tego ostatniego spadnie na Twe obtarte obcym fiutem barki. Masz to jak w banku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(JanuszRybak)
Wiking
gorzej jak ma corke bo zapewne pojdzie w slady matki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

()
Stały Bywalec
a syn w slady ojca
prawda GABRIEL SZMATO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Sylwia J
(sylwiaj)
Wiking
Kobieto - pierdolisz. Sie. Na boku, zdradzajac Meza i Ojca swego dziecka. Krzywda tego ostatniego spadnie na Twe obtarte obcym fiutem barki. Masz to jak w banku.[/quote]

Słuchaj impotencie , bo twoje wypociny o tym świadczą ...a co ty .k....moim materacem jesteś . Twoje całe życie ograniczone jest do sensacji na MN i dyskryminowaniu czyjegoś życia . A kim ty ciole jesteś , ty i ta reszta przygłupów ....aby mnie osądzać ...Bogiem ....to nie tobie osądzać mnie i umoralniać , zajmij się swoim PUSTYM życiem i spójrz w lustro jaki godny pogardy jesteś . Ja co chciałam się dowiedzieć tu na forum już wiem i dziękuję za tak liczne zainteresowanie moim postem , przez nieudaczników życiowych , którzy nawet swojej kobiety nie potrafią przytrzymać przy sobie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok